Freeswerk | Print |

Freeswerk.

Uw tuin is overwoekerd met onkruid? Het gazon is meer bruin dan groen, of wel groen alleen staat er geen gras meer op? Ook dat kunnen wij voor u aanpakken!

Is er zeer weinig ruimte om in de tuin te komen, dan hebben we onze 2 wiel frees, welke gewoon door een deur kan, en waarmee we uw tuin kunnen frezen. Deze frees is klein van formaat, maar leverd grote prestaties!

tractor5   tractor6  tractor3  frees-nibbi

Maar is er iets meer plaats, dan kunnen we met onze mini tractor aan de slag! Deze mini tractor is slechts 100 Cm breed, daar de meeste tuinpoorten minimaal 100 Cm breed zijn, kunnen we hiermee dus in de meeste tuinen komen. Uiteraard kunnen we hiermee sneller werken, en daar een mini tractor eenmaal meer Pk's heeft, en de frees aanzienlijk meer messen heeft welke ook nog eens dieper gaan, kunnen we hiermee zeer effectief frees werkzaamheden verrichten.

Na het frezen kunnen we onze bodemvlakker inzetten, en alle oneffenheden uit de tuin halen.

tractor4 

Mocht een tuin te veel hoogte verschillen hebben, dan kunnen we uiteraard altijd eerst met een minigraver de tuin op peil brengen, om daarna het freeswerk uit te voeren en de bodem alsnog te vlakken.

15042009168   tractor2