Zand | Print |
Benaming   Prijs per m3 toepassing 
 Straatzand  € 19.- Zoals de naam reeds aangeeft, wordt dit zand gebruik om op te straten. Het gele straatzand verdicht zeer goed. Geadviseerde dikte: Minimaal 5 Cm maximaal 10 cm. 
 Korrelmix  € 16.- Ook wel menggranulaat genoemd. Voor zwaarder belaste stukken, of bij een onstabiele ondergrond wordt eerst een laag korrelmix aangebracht. Hier overheen komt uiteindelijk het straatzand. Minimale dikte 10 Cm. 
 Bergballast  € 35.-  Een zand-grind mengsel, vooral geschikt voor het draaien van beton voor bijvoorbeeld een fundering, of als ondervloer.
 Berg metselzand (geel)  € 26,65  Dit gele metselzand is een 'vet' zand, waardoor de metselspecie smeuïger wordt.
 Rivierzand (wit)  € 26,65

 Rivierzand is ook een metselzand, echter veel 'schraaler' maar daar er geen leemachtige stoffen inzitten is dit vooral geschikt voor het verwerken bij natuursteen. Ook wordt dit zand gebruik om de afwerklaag voor vloeren te maken.
Tevens zeer geschikt als straatzand.

 Veegzand (wit)  € 26,65  Veegzand wordt bij bestrating gebruikt om als alles gereed is de bestrating in te vegen. Straatzand is te leemhoudend hiervoor, waardoor de kans bestaat dat er afgifte van kleur in de bestrating ontstaat. Dit wordt voorkomen door veegzand te gebruiken

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bezorgkosten