Sloopwerk | Print |


Voor sloopwerk van kleinere gebouwen (laagbouw) garages, schuren. Schuttingen en meer hebben wij ook een heel scala aan gespecialiseerde machines en materialen.

We zijn hierbij vooral gespecialiseerd in moeilijkere bereikbare plaatsen Dankzij onze kleinste minigraver, welke slechts 75 Cm breed is kunnen we door een standaard deur opening rijden zelfs! Is er wat meer ruimte, dan nemen we onze 1,7 tons minigraver mee welke minimaal 105 Cm breed is.

Voor de sloopmaterialen naar de container of het werk hebben wij diverse gespecialiseerde machines, zoals een micro dumper van 70 Cm breedte, een zelfladende gronddumper van 80 Cm breedte of een schranklader (bobcat) van 140 Cm breedte.

De kleinste minigraver kan voorzien worden van een zware hydraulische sloophamer, en de 1,7 tons minigraver kan voorzien worden van een sloop- sorteergrijper.

Uiteraard hebben we ook diverse handmachines, zoals muurzagen, breekhamers, diamantboren en zagen enz.

Wij komen naar het werk met onze containervrachtwagen, waarop alle benodigde machines zijn geladen. Deze containervrachtwagen gebruiken we ook weer om de vrijgekomen materialen af te voeren.

   18032009125              vijversloop_009                  18032009126